Publisert av: Nina B | 12. november 2013

Nytt familiemedlem

I Desember får Kiara (og vi) ett nytt familiemedlem 🙂 Vi har i lengre tid vært på utkikk etter ei tricolor tispe, for alle sheltieeiere sier jo det at man kan ikke bare ha en!

Så da vår gode venn Anne-Karin Scheen ringte å fortalte at tispen hennes Vicky hadde fått ei tric tispe måtte vi jo bare ta turen til Røa for å ta en titt! 🙂  Valpene var da 4 uker og Kiara var med. Hun ble bare «Tante Kiara» hun da, for disse barna var jo så søte sa hun… Og siden vi måtte sterilisere henne for en måned siden kan hun jo desverre ikke få egne søte små 😦

Kiara tok på seg rollen som tante med glans: lekte med de, slikket de i ansiktet, passet på hvis de pep, ja hun gav Vicky en velfortjent «mammahvil». Og når man i tillegg hadde med seg Benedicte (nå 13 år) som forguder ALLE valper, så var ikke valget vanskelig…. Den vakre valpen med navnet «MissArins Ducati the Pearl» kommer til oss i Desember måned!

Vi skal ha henne på fôravtale av Anne-Karin, så den vakre lille jenta blir nok å se i utstillingsringen i løpet av 2014!

Her kommer noen bilder av Pearl, 5 uker på bildene

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: