Publisert av: Nina B | 11. september 2011

Høsten er her med alt det innebærer…

Ja nå er sommeren over, og høsten er her. Det sies jo at alle årstider har sin egen sjarm, og det gjelder jo høsten og.  🙂  Dagene blir kortere, kveldene mørkere, sofa kos med fyr i peisen, tåke, ustbilt vær, bladene faller fra trærne, det bugner av bær og sopp i skogen, jakten starter rett utenfor døren her hjemme…  – Ja, you name it. Høsten har egentlig alt. 😉
 
Sofakos på pleddet i sofaen med fyr i ovnen. Kan en hund ha det bedre?
 
 
 Håper høsten blir bedre enn det sommeren har vært, for her har det vært veldig ustabilt vær! Og Kiara er ikke noe glad i å gå turer i regn… Men ut må man jo, og da blir ofte turene kortere.
Kattene har og vært mye inne når det regner så mye. Og da går det «en kule varmt» inne.. For både hund og katter må jo ha ut litt overskuddsenergi. 😉  Men katter er katter, og de sover mye! Begge kattene har funnet seg en ny og god soveplass… —> De har nemlig overtatt den gode sengen Kiara fikk til Jul.
 
Pepper har overtatt sengen til Kiara.
 
 
 
Pepper blir ofte med oss når vi går turer rundt i nabolaget. Han blir med ned til foreldrene mine, og blir med inn. Så lenge Tanja  ikke er inne da. For hun liker ikke katter, og sier ikke nei takk til å jage dem hvis hun får øye på en. Til tross for at hun nå er over 10 år, er hun sprek som en valp!
 
Nå som høsten er her og kveldene blir mørkere har jeg funnet frem høst/vinter utstyret til Kiara. Det består av lys i halsbåndet, refleksvest og refleksbånd. Det må man jo ha når man går tur i mørket! Og selvfølgelig bruker vi også refleksvest i mørket for her i huset er det ett «must»! Ingen får gå på tur uten refleks på seg når det begynner å mørkne!!
 
Snart klar for tur i høstmørket.
Kiara har og vært hos dyrlegen for å få vaksine i høst. De tar en helsesjekk samtidig og som forventet var hun frisk som en frisk. 🙂 Det eneste var at hun hadde antydning til sopp under frampotene. Dyrlegen mente kunne komme av at det er så fuktig i bakken, noe jeg ikke tviler på. For det er så vått her at at det surkler under beina når man går!!  Har vært den våteste sommeren på rundt 50 år…  Fikk resept på en spray som skulle sprayes under potene en gang pr dag, eller ved behov. (Hvis hun begynner å slikke seg intens).  Hun har blitt kvitt det nå. 🙂
Det var en liten oppdatering fra oss, og vi håper alle får en fin høst. 😀 
 

Husk refleks i høstmørket, det redder liv!

Reklamer

Responses

  1. Jammen er høsten herlig også, og ikke bare «mørk og trist» 🙂 Ser ut som de firbeinte hos dere nyter innekosen for fullt:) For min del nærmer det seg jo sykt parring og sheltievalp, så jeg gleder meg som en liten unge til vinteren er her for fullt:D
    Bra dere er så påpasselige med reflekser!:D Natashas refleksvest er delvis ødelagt, så vi får se om vi fikser den, og eventuelt kjøper / lager en ny til Casper (hunden jeg passer nå). Han har sele med refleks på, men jeg synes ikke det er nok.. Dessuten liker han ikke å være ute i regner han heller, så skulle hatt noe som dekker litt mer:) Rister seg annenhvert steg har tar omtrent hvis det bare yrer litt, haha;p
    Og så bra det går fint med Kiaras poter da:) Ønsker dere en superflott høst – kose dere masse 😀

  2. sååå utrolig søt hund du har!!!!

  3. Høsten er koslig den, men viktig å bruke refleks. Ser Kiara er flink 😉

  4. Jeg har akkurat investert i nye refleksvester selv. JEg har også bestillt noe lysende saker til å feste på halsbåndet da de lufter seg i hagen. Det er så mørkt på kveldene nå.

    Slike avslapningsbilder er koselige! Det er var jo også bildene fra hytteturen. Vi har fortjent en fin høst, etter en slik sommer!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: