Publisert av: Nina B | 13. februar 2011

Sånn var året 2010 for oss:

Januar:

Da gikk vi på Rallylydighets kurs via Hadeland hundeklubb. Det var ett helge kurs, og ble en kald fornøyelse inne i en låve. Men vi holdt varmen og humøret oppe, takket være Irene Heggen som er en fantastisk instruktør 🙂 Mer om kurset med bilder kan leses HER.

Februar:

I Februar fikk Kiara prøve hundesvømming for første gang.  Denne gangen vendte vi nesen mot Holt Hestesenter ved Kløfta. Her var det mange kjente, og svømmingen var i regi av Kiaras oppdretter: Kirsten Bjørnelykke. Med var selvfølgelig også mamma «Artig». Mer info med bilder og video av Kiara kan leses  HER.

 

Mars:

I Mars så kom årets absolutte høydepunkt, nemlig at Kiara skulle stilles ut på Crufts 🙂 Dette er en begivenhet vi har gledet oss lenge til. Og det var mange som ville være med oss på ferden over til Birmingham, England 🙂 Dette satt vi stor pris på, så takk til dere alle! Mer om denne «ville» ferden med bilder og videoer kan leses HER.

 

April:

Nå har våren endelig kommet til Hakadal, og det betyr mye tid ute i det nydelige været 🙂 Kiara var også på en liten ferie uten oss. Hun har kost seg hos Marianne Sætre på Hadeland Hundesenter mens vi andre vendte nesen tilbake til England på en liten ferie 🙂 For vi koste oss sånn der på Crufts, at vi vendte nesen tilbake kort tid etter 🙂

 

Mai:

På tide med litt kurs igjen. Denne gangen var det nybegynner kurs i agility som stod for tur 🙂 Det ble holdt i regi av Oslo og Omegn hundeklubb på Oslos beste vestkant. Instruktøren var Kirsten Bjørnelykke. Vi koste oss veldig på dette kurset  både Kiara, Benedicte og jeg. Og vi fikk treffe mamma «Artig» og lillesøster «Moro». Mer info med bilder HER.

 

Juni:

* 1.Juni fylte Kiara 2 år 🙂 Hipp hurra!! Det ble selvfølgelig feiret.

 *Vi var og på kjæledyrenes dag på Brandbu hvor vi vi hadde oppvisning i RallyLydighet. Og vi var på besøk hos gode sheltie venner, bla Anne-Karin Scheen. 

*Og vi har forsatt å trene agility. Mer om alt dette kan leses HER.

 

Juli:

Nå har vi hatt sommerferie, så ingen planlagte aktiviteter, kun lange turer og kos 🙂

 

August:

*Vi har meldt oss inn i Hadeland Hundeklubb, og trener agility der to dager i uken 🙂 Men vi har og tatt oss tid til mer besøk hos gode venner.

*Høydepunket i August var utstillingshelgen i Nesbyen. Vi bodde på hytta til Anne-Karin Scheen hele helgen og koste oss virkelig 🙂 Kiara ble stillt ut både Lørdag og Søndag. Hvordan det gikk kan du lese om HER.

 

September:

*Vi fortsetter å trene agility, og har kjøpt litt utstyr som vi har i hagen hjemme. HER er en film av Kiara og Benedicte som trener slalom.

* Jentekvelder med gode venner og homeparty har vi og hatt.  HER er det mange fine bilder av vakre hunder.

 

Oktober:

* I Oktober inviterte Kirsten og Geir til familietreff hos seg. Der var alle til stede, og som vanlig ble det en hyggelig dag 🙂 Mer info med bilder kan leses HER.

*Kiara har hatt løpetid, så det var vært noen uker uten trening, men nå er vi i gang igjen med AG trening 🙂

 

November:

Nå kom kulda for fullt til Hakadal, så mye trening har blitt lagt på is… Men vi har blant annet hatt en fotoshoot av oss alle sammen 🙂 HER  er resultatet.

 

Desember:

Fortsatt spreng kulde… Men vi har da fått gjort noe:

*Vi har fått ett nytt familiemedlem, kattungen Pepper. Kiara og pepper har blitt riktig så gode venner 🙂

*Vi har selvsagt feiret jul, og nyttår.

*Har også tatt ett par turer i Varingskollen hvor vi har aket og koset oss. Kiara liker godt å være med dit, og løper i vill fart etter oss når vi aker ned. Så dette er god trening når kulden i lengre tid har satt stopper for lange turer.

Reklamer

Responses

  1. Så fint innlegg 🙂 Kanskje du kan lage et i bilder også 🙂 ?

  2. så skjønn hund!

  3. ser ut som om dere har hatt ett veldig spennendes år 😀 gleder meg til å følge dere videre i 2011 😀

  4. SV:Så morsomt da! Tror nok det kommer til å bli et godt samarbeid her også 🙂 Ja vi håper det blir flere innlegg vi også 😀 Man får litt mer blogglyst når man får så koselige kommentarer. Så tusen takk for det!:) Å du, håper det blir flere innlegg her også!! 😀


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: