Publisert av: Nina B | 2. august 2010

Nesbyen 31/7 og 1/8-10

Hele familien har hatt en flott langhelg i Nesbyen sammen med andre sheltie venner på hytta til Anne-Karin. De har en flott laftet hytte nesten midt i slalombakken i Nesbyen. Og der er det plass til mange store og små, to og firbente. Og det er jammen bra for det ble folksomt etterhvert. Totalt var det 3 barn ( Benedicte, Joakim og Lise), 8 voksne ( Anne-Karin, Atle, Vigdis, Rune, Merete, Janniche og oss. Og jammen var det ikke «ett par» hunder med og… 7 for å være helt nøyaktig 🙂 Det var 6 Blue Merle og Kiara, så det var ikke vanskelig å finne igjen hunden sin der.

Vi har kost oss alle sammen med turer i hytteområdet, gode samtaler og sosialt samvær på kvelden 🙂 Barna fant hverandre fort og var flinke til å aktivisere seg mens vi voksen koste oss på kveldene.

Det var mye sau i området som gikk å beitet helt innpå hytta, og det ble en liten utfordring for enkelte av hundene. Men Kiara og Diddi brydde seg ikke om de så de fikk gå løs og leke sammen. Og jammen har de to funnet tonen, de er som «knoll og tott» 🙂

Det var to hunder som skulle stilles både Lørdag og Søndag: Kiara, og den nydelige blue merle tispen «Iza» som Vigdis Berg eier.

Lørdag: Dommer: Gunnel Holm,Finland.

Det var totalt 9 tisper i klassen til Iza og vi fikk fort erfare at dette var en litt streng og pirkete dommer som satte standaren høyt. Det ble delt ut mange blå sløyfer av denne dommeren. Men Iza er en vakker tispe, og oppførte seg fint i ringen så hun ente opp med 1.kval og HP 🙂

 

Puppy Mela`s Iza.

Så var det åpen klasse, og Kiara sin tur. Det var 18 i klassen hennes og standarden på hundene var meget bra. Men også her ble det mange blå sløyfer. Dommeren var streng med bla å måle så og si alle hundene, og her fikk Kiara sin første utfordring for dagen. Hun har aldri blitt målt og det skulle hun i hvertfall ikke gjøres nå heller!! -Så det fikk ikke dommeren gjort. Men hun gikk forholdsvis bra i ringen så her og ble det rødt!

Men Kiara stresset seg litt opp av alt dette styret at når noen barn bestemte seg for å smelle med noen jernstanger i nærheten av ringen så fikk hun fullstendig panikk stakkars, så da bar det bare rett ut uten mer bedømming den dagen. Men hun fikk med seg ett greit kritikkskjema og rødsløyfe hjem.

Kiara med rødsløyfen sin på Lørdag.

 Søndag:  Dommer: Rita Reyniers, Belgia.

 Ny dag, nye muligheter og ny dommer…. Det viste seg at også denne dommeren var pirkete. Spesielt når det gjelder tenner og bakpart. Førstnevnte fikk Iza erfare da hun visstnok manglet en tann. Det ble blå sløyfe på henne denne gangen.

Det var 16 i klassen til Kiara, mange av de samme som dagen før naturligvis. Kiara oppførte seg mye bedre i dag og gikk fint i ringen. Noen pass skritt ble det desverre så hun måtte gå en runde til foran dommeren. Hun fikk rødt av denne dommeren og. Totalt 6 av 16 fikk det. Og Kiara ente som 4.beste tispe i klassen 🙂 Veldig fornøyd med det selv om det ikke ble noe CK eller liknende. For Kiara har ikke full pels (som vanlig når vi stiller henne….).

Kiara fikk alt i alt bra kritikker begge dagene, og de «feilene» hun fikk trekk for vet vi om fra før. Bla at hun er litt smal i brystpartiet enda. Men hun får ros for flotte ører, nydelig ansikt og gode bevegelser 🙂

Her kommer ett lite slideshow fra Nesbyen. Her er det mange bilder av to vakre sheltier :):

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: