Publisert av: Nina B | 6. juni 2010

På besøk hos Anne-Karin.

I dag har vi vært på besøk hos Anne-Karin Scheen. Vi tre jentene (Benedicte, Kiara og Nina) har tilbragt hele dagen ute i nydelig vær sammen med andre sheltievenner. Der var også Vigdis BergHun hadde med seg «Tante Mira» og 6 nydelige sheltievalper på 7 uker. Det var 3 Blue Merle og 3 Tricolor valper. Og de var også jevnt fordelt når det gjelder kjønn.

Benedicte levde «herrens glade dager» mens vi var der. Hun bodde rett og slett i valpebingen ute i den nydelige hagen til Anne-Karin hele tiden 🙂 Benedicte er veldig flink med hunder, og valpene var jo så folkekjære! Skjønner godt at hun valgte å bli i bingen sammen med de skjønne små.

Det kom og to valpekjøpere innom for å ta en siste titt før overtagelsen neste uke, så det ble folksomt og riktig så hyggelig. Kiara koste seg sammen med valper, «Diddi» og «Mira». I tillegg var jo også «Juli», hunden til Randi der.

Og endelig fikk Anne-Karin bildene og videofilmene fra Crufts turen 🙂 Det var jammen på tide at jeg fikk levert over de. Så nå har hun litt av en jobb foran seg for å gå igjennom alle de.

Takk til Anne-Karin og Vigdis for en veldig hyggelig dag 🙂

Her kommer det mange bilder i «slideshow» 🙂

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

 

Reklamer

Responses

  1. Hei og takk for hyggelig dag i vakkert vær og med mange vakre valper. Det var kjempekoselig! Og mange fine bilder, ble det jo også. Jeg har også tatt en del bilder, som kommer etterhvert, på vår 123hjemmeside og på Vigdis sin. Koselig at du linket til vår side, da kan alle se dine fine bilder har også. Snakkes!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: