Publisert av: Nina B | 4. juni 2010

Agility trening med «noe attåt»

Siden vi deltok på nybegynnerkurset i agility har vi trenet hver Torsdag på Brekke i Maridalen. Det er en gjeng med godt humør og pågangsmot mot trener sammen. Vi er så heldige å ha engasjerte instruktører med på treningene og alle sammen har hatt store framskritt 🙂

Vi er delt inn i grupper etter størrelse på hundene og i løpet av en trenings kveld rekker vi å trene på alle hindre. Vi har såvidt begynt med kombinasjoner og det er her jeg får merke på kroppen hvilken fart en sheltie i fullt firsprang har.

Denne Torsdagen hadde jeg med Benedicte og kamera for å prøve å få tatt noen bilder av det vi trener på. Utfordringen er å få tatt bra bilder da Kiara er en meget rask sheltie og jeg har ikke speilrefleks kamera.

Men her er noen av bildene:

Benedicte og Kiara trener på stigen/bom.

 

Her går det unna, vil du være med- så heng på!

 

Møne trenes det og på, og farten er stor.

 

 

 

Det var veldig varmt denne kvelden så det ble mange drikkepauser i løpet av treningen for både to-og firbente. Og det var i en av disse at vi plutselig fikk øye på en kjent skikkelse… Og på lang avstand så vi at denne kjente personen ikke kom alene. Med seg hadde hun en liten bylt. Denne skikkelisen og bylten var Kirsten og lille «ille morro» 🙂

Da ble det plutselig ikke mer trening på oss den kvelden. Dette er første gangen vi ser lillesøsteren til Kiara. Og for ett lite nydelig vesen da 🙂 Kan nesten ikke huske at Kiara har vært så liten. Men akk, så skjønn Moro var! Alle sammen ble helt betatt av denne lille hjerteknuseren.

Her kommer noen bilder av «Ille moro» og Benedicte: 

Moro og Benedicte-to fine jenter det.

Yndige lille Moro 🙂

"Ille Moro" er her 10 uker gammel.

 

 

 

Etter at vi hadde «inspisert» denne skjønne valpen en stund så måtte jo a mor selv få slippe ut litt. Når Artig ble sluppet ut av bilen så var plutselig ikke Kiara den eldste lengre. Og som vi alle vet, så vet de eldste best! Tydelig at Kiara fortsatt respekterer sin mor. Og det er en god egenskap 🙂 Nå som de voksne sheltiene fikk løpe fritt rundt ble det mer fart i lille Moro og. Hun ville mer enn gjerne være med på leken. Til stor glede og mye latter fra oss tobente. Det var herlig å se to voksne og en liten valp på 10 uker leke sammen. Benedicte ble etterhvert ett naturlig midtpunkt for leken.

 

Her er ett slideshow fra «playdaten» på Brekke:

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

 

Reklamer

Responses

  1. Hei! så morro at dere har begynt med agility! og verden er liten, var på kurs i karlstad nå, og der traff jeg både mor og lillesøster til Kiara! Fine hunder:)

  2. Åh. Så moro, og Benedicte er jo så flink! 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: