Publisert av: Nina B | 1. juni 2010

Kiara fyller 2 år i dag :)

 

Ja, i dag fyller Kiara 2 år. Det har vært to flotte år vi har hatt sammen 🙂 Husker godt den tiden da jeg var på utkikk etter en sheltie valp. Hvordan jeg kom i kontakt med oppdretterne, og tiden fram til vi fikk henne hjem. Det var en lang ventetid. Men en dag i August 2008 fikk vi endelig med oss Kiara hjem.

Kiara første dagen hjemme. (Første bildet vi tok av henne her)

Kiara falt til ro meget raskt hos oss, og vi har ikke hatt noen nevneverdige «innkjørings problemer» med henne. Siden vi er førstegangs hunde eiere, og ønsket oss en lydig og kjærlig hund som ett fullverdig familiemedlem, bestemte vi oss for at vi skulle melde henne på Valpekurs. Når det kurset var ferdig fikk vi «blod på tann» og siden har vi deltatt på mange forskjellige kurs ( Se oversikt Her)

Men livet er ikke bare trening, siden vi er sosiale vesen alle sammen har Kiara også mange venner, både to-og firbente 🙂 Det er spesielt en venn jeg vil nevne her.  Bestevennen til Kiara heter Silje og er datteren til en av mine beste venner. De to har en helt spesiell kjemi og treffes minst en gang i uken. Les mer om Silje Her.  Ellers finnes det oversikt over Kiaras venner under kategorien «Venner» .

 Dagene går stort sett med til lek og lange turer i skog og mark da vi er så heldige å ha skogen rett bak huset her vi bor. I den forbindelse har vi selvsagt  gått på sporkurs.  Benedicte har også gått på eget kurs med Kiara via ungdomsgruppen til Stovner Hundeklubb. ( Fullstendig trening/ kursoversikt finnes under kategorien » Trening» på høyre side. Der er det mer info med bilder fra div kurs etc)

Vi har også god kontakt med oppdretterne til Kiara og har til dags dato hatt 4 «valpetreff». Disse treffene er noe vi alle setter stor pris på da vi samles alle sammen. Og Kiara får leke med både mor og søstrene sine.

I 2009 har vi  vært på to utstillinger, og som de fleste vet er en av de selveste Crufts 🙂 Vi har planer om å fortsette å stille Kiara. Men først må hun få mer pels etter vårens røyting.

Det siste vi har begynt med nå helt nylig er agility. Vi har gått på nybegynnerkurs og skal fortsette å trene framover. Dette er noe Kiara «har i blodet», da mor og bestemor, og begge søstrene hennes driver aktivt med dette. Kiara synes det er kjempe moro å trene agility og er ivrig og meget rask 🙂 Så det skal bli spennende å se hvordan det går etterhvert.

 Vi har ikke ligget på latsiden disse to årene,men det har vært to helt fantastiske år 🙂 Kiara er en trygg og nysgjerrig sheltie som trives best når hele familien er samlet. Hun er først og fremst en super familiehund som vi alle har stor glede av i hverdagen 🙂

Du og jeg, Kiara. Du og jeg...

Vi gleder oss allerde til de neste årene sammen. Det har vært en fantastisk tid og jeg er sikker på at «the best is yet to come» 🙂

Gratulerer med 2 års dagen jenta mi, og takk for to fine år sammen 🙂

 

 

 

Reklamer

Responses

  1. Gratulerer med dagen! Tiden flyr av gårde… Er ikke så lenge de tumlet rundt i hagen til Kirsten og Geir syntes jeg…


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: