Publisert av: Nina B | 27. april 2010

Kiara skal på ferie.

Ja, som overskriften sier så skal Kiara på en liten, velfortjent ferie 🙂 Hun skal være hos Marianne Sæthre som driver Hadeland hundesenter. Kiara kjenner Marianne godt fra før, da hun var hos henne to uker i fjor sommer mens vi menneskene slikket sol i «O- store utland». I tillegg har vi deltatt på Rallylydighets kurs i regi av Hadeland hundesenter og med Irene Heggen som instruktør.

Vi voksne fikk mersmak av turen til England etter at Kiara deltok i Crufts i Mars, så turen denne gangen går til Liverpool. Dette blir en fotball tur hvor vi selvfølgelig skal se på Liverpool spille kamp. Shopping blir det nok og tid til 🙂

Så mens vi slapper av i England skal Kiara være hos Marianne på Hadeland. Grunnen til at vi nok en gang velger å ha henne der er at dette ikke er en «vanlig» kennel. Her er det store uteområder, gode tur muligheter og Marianne driver i liten skala. Dvs at hun kun har en hund i «oppstalling» sammen med Kiara. I tillegg til turer flere ganger hver dag, får Kiara i tillegg trening i form av lydighet etc.

Marianne er trinn 2 instruktør, og har en bred erfaring med hunder fra bla Stovner hundeklubb hvor jeg selv er medlem. Og arrangerer div kurs i regi av Hadeland Hundesenter.

Jeg  kan anbefale Hadeland hundesenter på det sterkeste for de som trenger hundepass, eller ønsker å gå på kurs med hunden sin 🙂  ( Ta gjerne en titt på linken til Hadeland hundesenter som jeg har lagt ut hvis du vil vite mer.)

Må man, så må man...

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: