Publisert av: Nina B | 16. mars 2010

Reiseblogg fra Crufts.

Her kommer første oppdatering fra turen:

Vi startet reisen Mandag 8.mars kl 14 hos dyrlegen. Der skulle Siste sjekk tas av Kiara. Hun ble veid, tok litt tannsten og fikk Flått,  lus og innvollsorm behandling. Dette er standard prøver alle hunder må ta 24-48 timer før innreise til land utenfor «Schengen-området».

Når alt dette var gjort og bilen var fylt opp med div mat og drikke startet turen for alvor. Vi har totalt kjørt nesten 500 mil tur / retur England så vi kan trygt si vi har fått oppleve mye. Bilen var fylt til randen med ting og tang man må ha med seg.

Første stopp var på Svinesund for litt middag for to-og Firbente. Deretter gikk turen til Malmø hvor vi overnattet.

På Tirsdag 9. Mars levde vi kun på veien. Da vi hadde en båt å rekke i Nederland og X antall mil foran oss, var det så og si kun kjøring. Vi lå på veien i 14 timer totalt og jeg må si det var Slitsomt båt for mennesker og dyr. Vi hadde selvfølgelig flere stopp iløpet av de timene, men man merker det på kroppen når man sitter i bil i så mange timer!

Reiserute Tirsdag: Malmø videre mot Danmark og igjennom Danmark til Tyskland.  Og til slutt til Nederland og Hoek von Holland hvor båten gikk kl 23.

Utfordringen vi fikk på turen som ble en gjennganger er på Kiara ikke er videre flink til «å gjøre fra seg» på ukjente steder. Og i hvertfall ikke hvis det ikke er gress der! Dette fikk vi merke ganske fort på turen og bekymringen ble større og større etter hver time som gikk uten at hun gjorde hverken «ditt eller datt» …

Men må man så må man etter ganske mange timer …. 36 for å være Nøyaktig … Kiara har lært seg det på turen at mannen bare «svelge noen kameler» å gjøre fra seg når man har sjansen noen ganger … hehe ..

Båten var inne i England (Harwich) kl 06.30 Onsdags morgen … Gjeeeesp … Og da startet en ny utfordring …. Nemlig venstre kjøring …. Den oppgaven fikk min kjære av meg. Han kjørte hele tiden mens vi var der, og  jeg satt relativt stiv ved siden av å fulgte med. Men jeg må si det gikk veldig bra. : ) Flink og trygg mann jeg har.

Det var ca 4,5 timers kjøring fra Harwich til Birmingham. Vel framme ved hotellet tok vi like godt turen til NEC (Området der utstillingen holdes) for å orientere oss litt siden Kiara skulle stilles kl 08.30 dagen etter.

Så sjekket vi inn på hotellet og tok oss en velfortjent hvil før gjengen som kom med fly meldte sin ankomst ved 17 tiden.

De som kom etter med fly er:

  • Anne Karin Scheen (Hun som stilte Kiara)
  • Kirsten Bjørnelykke (oppdretteren til Kiara)
  • Aina Lundqvist (eier mormoren til Kiara: Quanta)
  • + Datra til Anne Karin, ei vennine og ei vennine av Kirsten som heter Venke.

På kvelden ble det middag med stort inntak av humor, glede, og ikke minst spenning for Kiara ble badet og frisert.

 

Kiara ferdig frisert. Er hun ikke vakker ...?

En verdig kandidat til Crufts dette.

MEN hvordan gikk det egentlig med Kiara PÅ CRUFTS ….???? DET skal jeg skrive mer om i neste innlegg!

 

Reklamer

Responses

  1. Håper dere har hatt en knalltur. Høres jo sånn ut 🙂
    Flott Kirara er. Spent på hvordan det gikk!!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: