Publisert av: Nina B | 6. mars 2010

Crufts 2010- Here we come!!

Ja, nå er vi endelig klare for avreise til England og Birmingham 🙂 Veien har vært lang, og det har vært ufattelig mye som skulle organiseres. Alt fra vaksiner, pass, reiseruter,- til overnatting, ny reiserute (Grrrr…..),forsikringer, vetrinærbesøk og ikke  minst å huske på alt vi skal ha med i bilen.

Men nå er vi endelig klare for avreise!!!  Vi kjører bil så og si hele veien. Via Sverige, Danmark, Tyskland til Nederland. Derifra går det båt til Harwich. Båten er inne kl 06.30 Onsdag morgen… (Gjeeeesp…)  Da gjenstår «bare» grensekontrollen før vi har 3 timers kjøring til vi er framme ved hotellet i Birmingham.

Vi reiser Mandag ettermiddag, har time hos «Dr.Dyregod», Signe Kleppe (Aktiv dyreklinikk) kl 14 for å ta de siste prøvene av Kiara + føre inn alt i passet. Signe har selv deltatt på Crufts med sine dverg snausere så dette er noe hun kan. Er veldig glad for å ha en vetrinær som har vært med på dette sirkuset før for vi har fått mange flotte tips av henne 🙂

Kiara skal stilles ut på Torsdag 11.Mars kl 08.30. Hun skal stilles i «pastoral group», i hall 2. ( Trykk på logoen til Crufts, der ligger masse informasjon om selve utstillingen)

Både foto og video kamera er med på turen i tillegg til pc så det kommer selvfølgelig oppdateringer fra oss 🙂 Gleder oss til å ta fatt på turen nå, og det varmer oss at så mange blir med oss på ferden 🙂

Sender samtidig over en stor takk for all hjelp og støtte til :

Reklamer

Responses

  1. Så gøy! Ønsker dere lykke til, regner med du oppdaterer med resultat 😀

    Kos dere!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: