Publisert av: Nina B | 2. september 2009

Hoggorm…Igjen…

Skrev ett innlegg her tidligere i vår at jeg hadde sett urovekkende mye hoggorm 😦  Men siden slutten av Mai har jeg imidlertid ikke sett noen.

Men nå i den senere tid «kryr» det av de ekle krypdyrene igjen!! De ligger å sløver midt i veien, sikkert for å få siste rest av varme før vinteren kommer.

Det er ikke noe hyggelig å se så mange hoggorm på nært hold når man har en særdeles nysgjerrig sheltie!! Det tar på en måte vekk noe av kosen med å gå lange turer i skog og mark.

Jeg vil med dette innlegget bare minne alle hunde eiere om at det er mye hoggorm ute igjen og be alle passe godt på hundene sine. Spesielt nå som det ikke er båndtvang lengre og vi ikke alltid har hundene ved foten!!

Hoggorm, ikke noe moro å møte på tur!!

Reklamer

Responses

  1. Hei søta =) Tuusen takk for varme ord. Har ikke hatt tid til bloggen de siste dagene, jobber så mye.. Fotoshoot i morgen etter jobb samt på søndag..

    – Huff ja, mye hoggorm her og, skal skrive et innlegg om det jeg og..

  2. hei:) huff,det kreler med hoggorm her hos oss også,skumle dyr:( men du kan jo få kjøpt hoggorm tabletter,det har jeg:) Du får med en vanntett ting som du kan feste til halsbåndet med tabletter oppi.. Og hvis hunden blir bitt så gir du den tabletter,noe om gjør at giften blir balasert til du kommer deg til veterinæren:) hehe noe i den duren hvertfall:)

    • Vet det da,men det er ingen «Kur» de tablettene da, de skal KUN brukes hvis hunden blir bitt i halsen og den svulmer opp slik at den ikke får puste!! Mange trur de tablettene er førstehjelp, det er de altså IKKE!!! Hunden må uansett fortest mulig til vetrinær…Det er kun kortison i de tablettene, falsk sikkerhet m.a.o.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: